YES!

Annenhver mandag samles flere av våre barneaktiviteter  slik at vi kan komme sammen til felles middag før aktivitetene begynner. Her alle barna, foreldre og andre interesserte hjertelig velkommen.

Program for en typisk YES! mandag:

Kl.16.30               Middag for alle som ønsker det (kr.60 for voksne og kr.40 for barn, familie max kr.200)
Kl.17.10               Felles oppstart. Andakt og sang.
Kl.17.30               Start av aktivitetsgruppe 1

Minisang             Barn fra 0 år og oppover, sammen med foreldre
                                               Gnisten               Barnekor (fra 1. klasse)
                                               Speider-flokk      3. og 4. klasse
                                               Mediegruppe      Teknisk gruppe (fra 5. klasse)
Kl.18.45               Start av aktivitetsgruppe 2
                                               Speider.tropp      fra 5.klasse
                                               Twinkle                Sanggruppe (fra 7. klasse), en gang/mnd.
Kl.20.00               Slutt

For de som har tid og anledning, vil det være enkel kirkekaffe i hallen mens det er aktiviteter.
Foreldre, besteforeldre og andre er hjertelig velkommen til litt kaffe og kjeks.